Contributors

Saturday, June 13, 2009

Stainless Steel Appliances.

I am so over stainless steel appliances. I have been waiting for them to go out of fashion since their popularity began over 15 years ago. Don’t get me wrong, I think they are ok, they have a place in the market but to dominate it for so long and with barely any other options leaves me cold. They are incredibly expensive too. I have seen, in the past few years, in Kitchen and Home decorating magazines ads for colourful kitchen appliances but try finding a place locally to buy them or talk to a builder who has any clue they exist, seriously!
Please! Please! Let's get some colour back in the kitchen! Bright coloured appliances that are cost effective, not out of the everyday consumer’s price margin.
OK, Vent over! :)

4 comments:

Charlotte said...

Thats right! Time for some red ovens and yellow refrigs! Rachel Ray can do it...wonder who her designer is?

The Stewart Stuff said...

I love my stainless steel, especially since Martha Stewart shared her tip of using Windex on them. I agree though, some color wouldn't hurt. :0)

-10oneworld

tattytiara said...

Food would taste better cooked on a pink stove. I'm positive of that.

נורית אבוטבול said...

Kdo dnes čte toto svědectví, měl by se mnou as mou rodinou slavit, protože to začalo jako žert pro některé lidi a jiní říkali, že to není možné. Jmenuji se ČENĚK ELIÁŠ a jsem z Prahy, ale s manželkou jsem se přestěhoval do Chicaga. Jsem šťastně ženatý s dvěma dětmi a krásnou ženou. Něco hrozného se stalo mé rodině, když jsem přišel o práci a moje žena opustila dům, protože jsem se nemohla dobře starat o sebe a o rodinné potřeby. a mých dětí v daném okamžiku. Podařilo se mi devět let, žádná žena, která by mě podpořila, abych se dobře postarala o děti. Snažím se poslat zkušební zprávu své ženě, ale ona blokuje mě z rozhovoru s ní Snažím se mluvit se svým přítelem a její rodinní příslušníci, ale stále vím, že by mi mohl pomoci a já jsem byl podání žádosti později tolik společností, ale stále to udělal neříkej mi, dokud nepřišel věrný den, že nikdy nezapomenu v mém životě. Když jsem potkal starého přítele mého, kterému jsem vysvětlil všechny své potíže a řekl mi o skvělém muži, který mu pomohl získat dobrou práci v Coca cola společnost a on mi řekl, že jeho kouzlo kolečko, ale já jsem člověk, který nikdy nevěří v kouzlo kolečko, ale já jsem se rozhodl, že ho zkusit a Drigbinovia mě poučil a ukázal mi, co mám dělat v těchto sedmi dnech oběda kouzlo. Řídím se všemi pokyny a dělám to, co mě požádal, abych udělal dobře .Digbinovia se ujistěte, že všechno šlo dobře a moje žena mě znovu uvidí po nádherné práci Drigbonovia. Moje žena mi zavolala s neznámým číslem a omluvila se a řekla mi, že mi opravdu chybí a naše děti a moje žena se vracejí domů a po dvou dnech Společnost, které jsem podal dopis s oceněním, nyní jsem manažerem společnosti v USA. Doporučuji Vám, pokud máte nějaké problémy, pošlete zprávu na tento email: doctorigbinovia93@gmail.com nebo WhatsApp ho na +2348144480786 a dostanete nejlepší výsledek. Vezměte věci za samozřejmost a bude to od vás. Přeji Vám to nejlepší.